Kotiinpaluu

Ollaan viime päivät ajeltu Euroopan halki takasin kotia kohti. Tultiin takasin Via Balticaa pitkin, eli ensin Saksan puolella Berliinin ohi Puolan A12 moottoritielle, jota pitkin ajellaan Varsovaan asti. Sieltä E67 tie – eli ns. Via Baltica –  vie aina Tallinnaan asti. Tylsää puuhaa tuo ajaminen. Lauantaina lähdettiin ajamaan aamupäivällä Innsbruckista. Sunnuntaiaamuna oltiin Varsovassa ja maanantaina Pärnussa. Sunnuntai oli hyvä päivä Puolan läpi ajamiseen, kun siellä ei ollut juurikaan rekkoja.

Ajon kurjuuteen osasi tietysti varautua etukäteen, mutta lisäksi lauantaina Saksalaisessa mäkkärissä uutisia selatessa meille selvisi, että sen Chamonix onnettomuuden nuorempi kuolonuhri oli meidän uusi tuttavuus RCI-kurssilta parin viikon takaa. Ehdin tosissani ystävystyä tämän kaverin kanssa, hyvää kiipeilyseuraa ja tosi mukava tyyppi. Toivotan voimia hänen perheelleen ja läheisilleen.

Jotenkin tuntuu kornilta lueskella tuota aikasempaa postaustani, missä paasaan siitä miten kiva päivä oli kun kaikki selvisi hengissä ja mitä kaikkea. Tekisi mieli ottaa se pois, mutta mitäpä se auttaisi.

Lisäksi on hirveä lomaltapaluumasennus päällä.

Eli tämmösiin tunnelmiin; Roadtrip 2014 kuittaa.

Tietoa kirjoittajasta

Tero Mononen

Kiipeilyn sekakäyttäjä maasta jossa ei ole vuoria, vaan hemmetisti siirtolohkareita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.