Soolocircuit Käärmekalliolla, oikea sektori

Muutin viime viikolla Helsinkiin ja siitä lähtien on himottanut käydä kokeilemassa paikallisia kallioita. Viime viikon sateiden jälkeen on ollut tosi hyvää keliä, niin päätin lähteä samantien vetämään soolona on-sighteja. Tuloksena syntyi eräänlainen ”soolokiipeilycircuit” Käärmekallion oikealle sektorille. En ole ihan varma, että mitkä reitit tuli kiivettyä, mutta luultavasti ne olivat Slab No. 2, Slab No. 3 ja Slab No. 6.

Koko sektori on kallistukseltaan superpositiivinen eikä se ole hirmu korkeakaan. Ehkä 12 metriä. Hyvä paikka köysikiipeilyn harjoitteluun, kunhan muistaa varoa lasinsiruja. Hyvä paikka myös soolokiipeilyn harjoitteluun, kun noin matalta pudotessa ei välttämättä edes kuole. Trädireitit näyttivät olevan lähinnä kehnosti varmistettavaa otekiipeilyä.

Tässä video circuitista:

Vetäsin minä myös neljännenkin reitin, mutta yllätys yllätys, unohdin tohkeissani painaa kameran rec-nappulaa (joo joo, tiedetään). Onneksi se reitti ei ollut mitenkään kovin hieno… Toisaalta, mikäpä näistä nyt hieno olisikaan.

Tietoa kirjoittajasta

Tero Mononen

Kiipeilyn sekakäyttäjä maasta jossa ei ole vuoria, vaan hemmetisti siirtolohkareita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.